Vloerisolatie

REFERENTIES

Naam *
Email
Inhoud *
Beeld verficatie *
   
 

Wijnands

Deze zomer (2012) heeft de heer Wiersma in één dag onze (grote) kelder geïsoleerd. Goed vakwerk. Nu de dagen kouder worden merken we het enorme verschil met daarvoor. 's Ochtends bij het opstaan is het nog aangenaam in huis en de verwarming brandt een stuk minder als daarvoor. Kortom een aanrader voor iedereen die nog twijfelt, de heer Wiersma biedt kwaliteit en vakwerk voor zijn geld!

zaterdag 06 oktober 2012

Deuring

De heer Wiersma heeft in september TONZON isolatiemateriaal aangebracht onder onze (houten) kamervloer. Vrij snel merkten wij het verschil met de situatie tot dan toe.   De vloer voelde, vooral in de afgelopen winter, minder koud aan. Het was ‘aangenamer’ in de kamer. En ‘s morgens was de door ons ingestelde kamertemperatuur sneller bereikt. De kamer was in de nacht minder afgekoeld. En, voor ons ook heel belangrijk: de luchtvochtigheid in de kamer daalde tot normale waarden. Geen schimmel meer aan de buitenmuur en op de schoenen in de trapkast!   De heer Wiersma hebben wij ervaren als een plezierige, professionele werker.

zondag 15 april 2012

Hanenburg

 Voorjaar 2011 hebben wij onze vloer laten isoleren.d.m.v. tonzon vloerisolatie.  Het bevalt ons prima.

De vochtigheidsgraad in huis is naar beneden gegaan en de vloer vloelt een stuk minder koud aan. 

vrijdag 06 april 2012

V. Wissink

Afgelopen zomer is de vloer hier geisoleerd door dhr. Wiersma.

Aardige professionele man. Ik ben zeer tervreden, hij ontdekte nog een lekkage die snel verholpen kon worden en waar ik het meest  enthousiast over ben is dat alles nu droog is. Geen muffe putlucht meer in de gang! l 

dinsdag 20 maart 2012

rodenburg Schagen

Al bij de aanvraag van de offerte ging Ron Wiersma serieus te werk kroop onder de vloer nam de maten en bekeek de situatie duur 35 minuten na de offerte het geheel met tompsonfolie  geisoleerd netjes en naar volle tevredenheid alles afgewerkt .Nu maar hopen op een gustiger verbruik van het gas  ,we ziijn ook het vocht probleem in de hal [geen isolatie] kwijt dus al met al zeer tevreden

zaterdag 17 maart 2012

fred van dorp

ik heb afgelopen oktober 2011 m`n kruipruimte laten voorzien van thermokussens en bodemfolie.

hierdoor sprong `s nacht de cv niet meer aan omdat het hier zo snel afkoelde, en waar ik heeeeeel blij mee ben zijn dat de muffe geurtjes verdwenen zijn!!!!!

 nu hoef ik ook niet meer bang te zijn dat andere mensen misschien wel vonden dat mijn kleren zo raar roken, want er kan geen wasverzachter tegen op als je kleren in een muffe kast hangen.

Heel veel respect voor het werk dat meneer wiersma levert onder al die vieze en natte kruipruimtes!!!

ik beveel het iedereen aan, groet fred van dorp

dinsdag 13 maart 2012

Dulci

Ron Wiersma heeft onze vloer voorzien van Tonzon vloerkussens en bodemfolie. Het werk is naar tevredenheid opgeleverd. Hij is vakkundig en oplossingsgericht.

maandag 12 maart 2012

Sjaan Sneek

 

In de zomer van 2011 heeft Dhr. Wiersma vloerisolatie bij ons aangebracht door middel van Tonzon thermokussens. Het is afgelopen herfst  en winter veel behaaglijker geweest in onze woonkamer, terwijl we de thermostaat een graadje lager hebben gezet. Bovendien is Dhr. Wiersma een vakkundig  man die zich houdt aan zijn afspraken.

maandag 12 maart 2012

L.B.Lips

Tonzon vind ik een betrouwbare onderneming.

Een te behandelen oppervlakte van ongeveer 34 m2 werd op een nette manier binnen een dag door een persoon aangebracht.

Over het resultaat van de aangebrachte materialen kan ik niet goed oordelen omdat meet-gegevens van de situatie vorrdien niet voorhanden zijn.

zaterdag 10 maart 2012

Ingrid Wijers

Een heel verschil! Kreeg al een aardig bedrag van de energierekening terug na een half jaar. Van de week waren wij bij de buren die het niet hebben en het was daar gewoon erg koud aan je voeten. De gemiddelde temperatuur is met 3 graden gestegen. Echt een aanrader.

zaterdag 10 maart 2012

margriet de vries

Eind september 2011 is mijn houten kamervloer en de kruipruimte daaronder geïsoleerd. Ondanks mijn dubbelglas had ik, als het buiten koud was, altijd last van condens op de ramen, daar heb ik nu nagenoeg geen last meer van gehad. Mijn hygrometer gaf vóór de isolatie altijd een vochtigheidsgraad aan van 80 à 90 %, dat is nu 60-65%. Als allerprettigst ervaar ik dat het op de vloer niet langer zo kil is, zodat ik nu met warme voeten naar bed ga.

vrijdag 09 maart 2012

Jeroen v.E.

Wink november 2011 heeft dhr Wiersma, Tonzon vloerisolatie onder mijn betonnen vloer aangebracht.

Wij zijn zeer tevreden met het resultaat. Zeker afgelopen winter (-15 geen koude voeten).

Nu nog de energie rekening afwachten.Smile

Wiersma heeft steeds volgens afspraak & offerte gehandelt.

vrijdag 09 maart 2012

Rinke Romeijn

In 2011 is door de firma Wiersma onder de vloer van onze woning een isolatie met Tonzon-Thermokussens aangebracht. Gedurende de strenge koude januari 2012 werd ons duidelijk welke voordelen dit opleverde. Ondanks dat de thermostaat 's nachts laag stond was het 's morgens nog aangenaam in tegenstelling tot de jaren daarvoor. Vooral mijn echtgenote - die reuma heeft - had/heeft veel baat bij de aangebrachte isolatie.

vrijdag 09 maart 2012

Françoise

Eindelijk geen koude voeten meer! En ik ben benieuwd naar mijn energierekening....

donderdag 01 maart 2012

 

Powered by Phoca Guestbook

Tonzon Vloerisolatie

Isoleer uw kruipruimte met TONZON vloerisolatie!

Nooit meer koude voeten door vloerisolatie in de kruipruimte met Tonzon vloerisolatie!